Întotdeauna mi-a plăcut să explorez. Am început mergând cu bicicleta, curios să văd unde mă va duce drumul, gata oricând să descopăr locuri noi.

Pasiunea pentru fotografie a apărut călătorind, iar acum călătoresc pentru a fotografia.

După ce am văzut multe locuri îndepărtate cu culturi și peisaje diferite, am simțit nevoia să împărtășesc aceste experiențe prin imagini și povești. Iar în cele mai frumoase locuri pe care le-am descoperit putem merge împreună.

Scopul meu este să-i inspir pe alții să călătorească, să fie mai aproape de ceilalți și să petreacă mai mult timp în natură.

Din dorința de a face ceea ce-mi place și a combina pasiunile pentru fotografie și călătorie, am realizat mai multe proiecte pentru promovarea turismului îmbinând fotografia de peisaj cu cea de eveniment, portret și arhitectură.

Pentru a fi mai aproape de locurile dragi, m-am stabilit în Sibiu. Un oraș foarte fotogenic cu împrejurimi care te poartă ca într-o poveste printre sate cu biserici fortificate  spre cărările de pe culmile Făgărașului. La tot pasul vei întâlni oameni care încă își păstrează tradițiile și meșteșugurile de sute de ani.

Pentru mine, fotografia este cel mai bun mod de a spune o poveste, de a împărtăși un moment. O fotografie nu este doar o imagine înghețată la un anumit moment în timp, ea transmite sentimente, trăiri și este un mod de comunicare între oameni, trecând peste granița culturii și a limbii.

Contactează-mă