Ne-am dedicat pasiunii noastre și am renunțat la munca de birou, alegând un stil de viață activ cu mai mult timp petrecut în natură.

Împreună am format o echipă astfel încât să putem satisface cele mai variate cerințe, acoperind o gamă largă de servicii foto și video.

Pentru a fi mai aproape de locurile dragi, ne-am stabilit în Sibiu. Un oraș foarte fotogenic cu împrejurimi care te duc într-o lume de poveste prin sate cu biserici fortificate spre vârfurile înzăpezite ale munților Făgăraș. La tot pasul vei întâlni oameni care își păstrează tradițiile și meșteșugurile de sute de ani.

Întotdeauna mi-a plăcut să explorez. Am început mergând cu bicicleta, curios să văd unde mă va duce drumul, gata oricând să descopăr locuri noi.

Pasiunea pentru fotografie a apărut călătorind, iar acum călătoresc pentru a fotografia.

Din dorința de a face ceea ce-mi place și a combina pasiunile pentru fotografie și călătorie, am realizat mai multe proiecte pentru promovarea turismului îmbinând fotografia de peisaj cu cea de sport, portret și arhitectură.

Pentru mine, fotografia este cel mai bun mod de a spune o poveste, de a împărtăși un moment. O fotografie nu este doar o imagine înghețată la un anumit moment în timp, ea transmite sentimente, trăiri și este un mod de comunicare între oameni, trecând peste granița culturii și a limbii.

 

De când mă știu am fost atrasă de ieșirile outdoor și orice activitate în natură. Cât timp îmi petrec timpul afară, pentru mine este o relaxare.

Pasiunile mele, printre altele, sunt natura și sportul.

Cel mai bun mod, pentru mine, de a îmbina aceste pasiuni este de a surprinde atmosfera competițiilor sportive. De la alergare, la mtb, concursuri cu obstacole și multe altele.

Îmi place în mod deosebit să imortalizez reacțiile concurenților, lupta lor cu ei înșiși de a-și depăși limitele, acea putere pe care o simt pe potecile munților sau sus în golul alpin, impulsul că pot mai mult decât și-au imaginat vreodată.

În acele momente sunt trup și suflet alături de ei, încercând să le surprind cât mai bine emoțiile și luptele interioare așa cum le văd prin lentila aparatului, detașarea de orice altceva, prezentul în totalitate asumat, desprinși de toate problemele.

Contactează-ne